1

Jaipongan Klasik

Dikirim Dede Sulaeman

Neneng Fitri - Kembang Tanjung

1 KEMBANG JANJUNG

2 KESTAWA NGANGRES ATI
3 KULU KULU BEM GERIMIS MUNGGARAN
4 BENTANG TIMUR
5 SALAM TEPANG
6 KACAPIRING
7 SINJANG BODASAN
8 BANDUNG HIDEUNG



Euis Komariah & Jugala Orchestra

1 ENGGALKEUN
2 BULAN SAPASI
3 BARDIN
4 TOKA TOKA
5 DAUN PULUS
6 SEUNGGAH
7 TEUTEUP ABDI
8 SINDEN BEKEN

Candak Laguna / Download

Idjah Hadidjah - Tonggeret

1 TONGGERET
2 BAYU-BAYU
3 MAHONI
4 HIJI CATETAN
5 ARUM BANDUNG
6 DAUN PULUS KESER BOJONG
7 SERAT SALIRA


Candak Laguna / Download


Idjah Hadidjah & Jugala Group

1 SINDEN BEKEN
2 GENGER
3 PAPALAYON CIAMIS
4 MAHONI
5 KEMBANG GADUNG
6 GANDRUNG
7 LEANG-LEANG
8 BENDRONG PETIT


Candak Laguna / Download



Iyar Wiarsih - Oray Welang

1 ORAY WELANG
2 SASAMBAT SORONG DAYUNG
3 CUNIHIN
4 POLOSTOMO TOKECANG
5 ODADING
6 TABLO/ PEUYEUM GAPLEK
7 SURABI HANEUT
8 UCENG
9 ANGLE

  1. Kopiemar Says:
  2. WEB ANU PANGSAENA NU PERNAH DI KUNJUNGI KU SIM KURING ULAH HILAP MAMPIR KA HTTP://KOPIEMAR.MULTIPLY.COM BERBAGI ELMU SARENG LAGU NUHUN SATEU ACANNA

     
  3. Haturnuhun parantos mampir ka blog simkuring....blogna masih sederhana masih tahap belajar,...mudah-mudahan tiasa berbagi..haturnuhun

     
  4. Anonim Says:
  5. Wah web na keren pisan Kang Dede??
    Punteun ahh kang,manawi kagungan kendang penca anu mp3 na?
    hatur nuhun sateuacanna.

     
  6. Anonim Says:
  7. Kang Dede punten pisan, abdi butuh laguna Cicih Cangkurileung nu judulna mojang sari. DIantos pisan di email: maniez_dira@yahoo.co.id

     
  8. tantra Says:
  9. kang, sae pisan link na..
    gaduh laguna Bali Jaipong, kulu kulu bem hiji catetan. by Rita Tila.

    gaudh teu kang??
    di antos. hatur nuhun!?

     
  10. cep anom Says:
  11. salam nu kapihatur !kango kang dede saparakanca simkuring bade ngirinan kaul!

     
  12. Anonim Says:
  13. sok ah urang ramekeun.....ngamumule seni sunda....

     
  14. tertuox1 Says:
  15. kang.. punten...saya ingin banget lagu idjah hadidjah yang bersama jugala group..
    mohon donk linknya.. di perbaiki.. biar abdi bisa download euy...

     
  16. Anonim Says:
  17. Ass, Sim kuring peryogi video jaipong seunggah, kangge latihan murangkalih, kedah kamana nya? haturnuhun ( Yopi 081321667444)

     
  18. h3rman Says:
  19. Punten Kang, album Idjah Hadidjah " Sinden beken " tetiasa di download, manawi seep panginten waktisna. pami tiasa abdi hoyong ngagaduhan albumna tertuami lagu Papalayon Ciamis" hatur nuhun

     
  20. akang cobi abdi nyuhunkeun lagu jamparing langit sareng lagu ring iring daun puring, pami aya mah sadayana amnu sa album sareng lagu nu eta,

     
  21. Asa ku reueus janten urang sunda
    Hayu ah urang mumule seni karuhun

     
  22. punten pisan kang, album na teu tariasa di download, kedah diropea deui, pun abdi teh panasaran hoyong uninga sareng ngupingkeun lagu laguna,

     

Posting Komentar

Jangan Lupa isi Komentarnya