1
  1. hatur nuhun pisan kang dede ..
    nepangkeun abdi ti karangpawitan ...

     
  2. nuhun tembangna ah..! salam ka urang garut weh.

     
  3. tito.b Says:
  4. hatur nuhun.....kang Dede...tembangna .. meni asa ka gagas ....salam wr wb

     
  5. Anonim Says:
  6. aduuhh,,,
    laguna teh, enak enak pisan a'

     
  7. Anonim Says:
  8. kang, abdi hoyong kawih sunda judulna rumasa&nimang manawi aya..hatur nuhun

     
  9. Anonim Says:
  10. Kang pami tiasa Share lagu Pada - Pada Suka _Iis Dahlia, di antos hatur nuhun

     

Poskan Komentar

Jangan Lupa isi Komentarnya