1
  1. Anonim Says:
  2. hanjakal ngan saeutic judulna

     
  3. Anonim Says:
  4. Tambahan deui atuuhhh

     
  5. Anonim Says:
  6. Nuhun batur sadulur, Ramekeun truz budaya Sunda. Ngiring nyaosan

     
  7. Ass,wr.wb. Salam kenal ti abdi ka sadayana. Aduuuuuuh si cepot nya pikaseurieun,bodor euy. Kamarana atuh ari urang sunda teh nya di bilang aya nya euweuh di bilang euweuh nya kamarana atuh ari urang sunda teh,...!!! Hayu mangga kasadayana urang lestarikeun budaya sunda teh lamun lain urang nya rek saha deui atuh.

     
  8. Anonim Says:
  9. Rahmat AS
    Nuhun Pisan Akang ...... ngiring ngamumule budaya karuhun urang ach....
    Mana atuh tembang sunda kacapi sulingna....

     
  10. Anonim Says:
  11. Ass.wr.wb.
    Hatur nuhun Kang...
    Abdi ngarasa bungah di jaman modern ieu masih aya anu perhatosan kana budaya sunda...
    Kumaha tiasa di tambihan deui koleksi carita wayangna ti Bapa RH.Tjetjep Supriyadi...

     
  12. Azimu Says:
  13. kang punteun kunaonnnya teu tiasa di download....

     
  14. haturnuhun...parantos linggih di blog abi lestarikeun teras budaya sunda warisan karuhun kolot2 urang...kudu bangga janten orang sunda...

     
  15. shaum Says:
  16. ngiring ngabandungan kang.........

     
  17. Anonim Says:
  18. bos gaduh lagu rupa rupa bulu

     
  19. ade Says:
  20. Asslamu 'alaikum,,, abd gaduh nu rada lengkep yeuh kang, 20 judul,, salam,,,

     
  21. Anonim Says:
  22. nuhun kang..
    raos kahibur ngadangukeun bobodoran si cepot.
    bilih aya gaduh "talatah"-na teh nia danity, nuhun pangintunkeun ka r007ikin@yahoo.com.
    nuhun..

     
  23. Anonim Says:
  24. SAMPURASUN! HATUR NUHUN ,SIM KURING NGARAOS REU EUS AYA NU PERHATOSAN KANA BUDAYA URANG,....

     
  25. asligarut Says:
  26. abdi bangga kang...htr nhn,abdi ti garut oge

     
  27. asligarut Says:
  28. kmh cara ngadownlodna kang?

     
  29. ass..punten agan..ka anu gaduh blog iyeu.....upami aya carios anu tos teu manfaat mah di hapus wae (maksad na link nu tos resak)...kajabi bade di lereskeun link na.....se'uer nu peryogi kana carita iyeu...kanggo pang beberah manah...tapi ari pas bade di undeur link na damage mah sanes jadi pang beberah manah....tapi janteun pikeuseuleun manah.....hatur nuhun mugi tiasa di perhatoskeun....iyeu mah ti nu mika resep seni budaya sunda wayang golek.....wass

     
  30. Anonim Says:
  31. bagea lur! ngeunah seuri....

     
  32. dim Says:
  33. tks .... nya gan, atos disedot yeuh

     
  34. Anonim Says:
  35. prung ah budayakeun iyeu tradisi

     
  36. Anonim Says:
  37. Bingah amar wata suta, bingah nu kagiri-giri.
    Insya Allah, baris kapedar sadayana dina wengi ieu.
    Numawi ngagaleuh heula kopi hideung ge saruntuy.
    Rokok Djarum Coklatna ge 3 bungkus yeuh.
    Ngiring tepang sono ka sadaya wargi urang Sunda,
    utamina ka urang Tasikna.
    Sik - Tasik aah.. Soloyong..

     

Poskan Komentar

Jangan Lupa isi Komentarnya