1

Budak Buncir Bagian 2



Budak Buncir Bagian 3



Budak Buncir Bagian 4



Budak Buncir Bagian 5



Budak Buncir Bagian 6


Budak Buncir Bagian 7


Budak Buncir Bagian 8

  1. Anonim Says:
  2. hatur nuhun....wayang golek na, nambih ah....

     
  3. Anonim Says:
  4. katampi pisan kang...mugi sing nambih..exist pikeun ngamajengken budaya urang sarerea...langkung seueeur... bobodoranana...nya kang..?.

     
  5. Azimu Says:
  6. haturnuhun pisan iyeu wayang na..., mugi di tambah deui koleksi wayangna, abdi panggemar pisan asep sunandar sunarya...., sareung bobodoranna......
    hatur nuhun iyeu ti urang banten....

     
  7. Anonim Says:
  8. kang hoyong deui lah si cepot na nu sanes
    tapi mp3,,

     
  9. ecii Says:
  10. sae pisan .. :)

    dua jempol lah ..

     
  11. Anonim Says:
  12. hoyong nu sanes edi ath judul cepot na haturnuhun

     
  13. pasirlangu Says:
  14. ki asep sunandar sunarya... mantappp...by pasirlangu

     

Poskan Komentar

Jangan Lupa isi Komentarnya